About Me

header ads

West Beyrouth (1998) Batı Beyrut

West Beyrouth (1998) iç savaş sonucu Doğu ve Batı olmak üzere ikiye bölünen Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta farklı kültürlerin ve farklı görüşlerin ortaya çıkardığı düşmanlığın sonuçlarını, savaşa rağmen ülkelerini terk etmek istemeyen bir ailenin ve ergenlik dönemlerini yaşayan gençlerin gözünden etkileyici bir şekilde anlatıyor.

Merkezine 1975 ile 1990 yılları arasında yaşanan Lübnan İç Savaşı'nı alan Batı Beyrut (1998) filmi bu savaşın etrafında yaşamlarını sürdürmeye çalışan insanların yaşadıkları dramları ve her şeye rağmen yaşanmaya devam eden hayatın her yanını çok güzel bir şekilde izleyicilere aktarıyor.

Filmin imdb profili: https://www.imdb.com/title/tt0157183/

Filmden bir kesit: https://twitter.com/hergunbirsanat/status/1058790975575912448

Filmin izleme linki: https://www.youtube.com/watch?v=wCB7k34uxhw

Not: Filmin izleme linkine tıkladıktan sonra linkteki ''www.youtube'' kısmının başına ''ss'' koyarak ''www.ssyoutube'' şeklindeki yeni linki oluşturun ve tıklayın. Çıkan sitede ''yüklemeden bir video indirin'' yazan kısma tıklayın. Ardından ''indir'' yazan kısma tıklayın. Açılan iki sekmeden reklam olanı kapatın. Videonun karşınıza çıkacağı sekmede video penceresinin sağ alt köşesindeki üst üste üç noktanın olduğu işarete tıklayın ve ''indir'' kısmına tıklayın. Filmi indirdikten sonra bu altyazı ile Türkçe olarak izleyebilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar