About Me

header ads

Android İçin En İyi İnternetsiz Futbol Oyunları

En İyi İnternetsiz Futbol Oyunları

Futbol, ​​dünyadaki en eğlenceli oyunlardan biridir. Sadece sahada oynayarak veya bir oyun izleyerek değil, aynı zamanda akıllı telefonunuzda oynayarak da eğlenebilirsiniz. Gelişmiş grafikler ve yüksek çözünürlüklü ekranlarla Android'de futbol oyunları oynamak oldukça şaşırtıcı bir hale geldi. Bununla birlikte, herkes oyunu rekabet etmek veya sınırlı verilere sahip olmak için çevrimiçi oyuncularla oynamaya meraklı değildir. Bu yüzden sık sık internet olmadan oynayabileceğimiz bir çevrimdışı futbol oyunu ararız. Bu yazıda, Android için en iyi internetsiz futbol oyunları bazılarını listeledik; 

En İyi İnternetsiz Futbol Oyunları

 1. Final Kick: 
Online Football Vuruşuyla dünyanın en iyi takımlarına karşı futbol oynamanın sıcaklığının, tutkusunun tadını çıkarın. Oyun çevrimiçi olduğunda en iyi şekilde çalışsa da, 20 yerel internetsiz turnuva ile birlikte geliyor. Böylece internet olmadan oynayabilirsiniz. Oyun, hareket yakalamada en son teknolojiye sahip gerçekçi animasyonlarla tasarlanmıştır. Penaltı atışı gerginliğini, gerçekte sahadaymışsınız gibi yaşayın. 


En İyi İnternetsiz Futbol Oyunları

 2. Dream League Soccer:
Gerçekçi bir oyun olan bir futbol oyunu olan Dream league soccer, çevrimiçi olduğu kadar internetsiz olarak da oynamak için en iyi futbol oyunudur. Tarzınızı uygulayın ve mükemmelleştirin, oluşumunu seçin ve turnuvada ilerlemek için takımlara karşı futbol oyunu oynayın. 60fps oynanışı ve gerçekçi animasyonları ile oynanacak bir futbol oyunudur. 


En İyi İnternetsiz Futbol Oyunları

 3. SCORE! HERO:
 Score Hero, aksiyonu kontrol etmenize izin veren oyunla birlikte gelen Android için en iyi internetsiz futbol oyunlarından biridir. 580 seviye ile geliyor ve geliştiriciler hala daha fazla seviye ekliyor. Çarpıcı 3D grafiklere ve animasyonlara sahiptir. Oyunu Facebook'a bağlayabilir ve arkadaşlarınızı daha fazla eğlence eklemek için sizinle yarışmaya davet edebilirsiniz. İlerlemenizi cihazlar arasında Google Play Oyunlar ile senkronize edebilirsiniz. 


En İyi İnternetsiz Futbol Oyunları

 4. Flick Shoot 2:
Flick Shoot 2, tek oyunculu modlar, sayısız görev ve daha fazlasıyla olduğu gibi internetsiz oynamak için en iyi futbol oyunlarından biridir. Uygulamanın yeni ve geliştirilmiş 3D grafik, gerçekçi animasyonlar ve Unique Flick shoot kontrolüne sahip. Çevrimiçi olduğunuzda, çok oyunculu modda birebir eşleşmeleri oynayabilirsiniz. Ayrıca dünya çapındaki gerçek kullanıcılarla eşleşmek için çevrimiçi Turnuvaya katılabilirsiniz. 


En İyi İnternetsiz Futbol Oyunları

 5. Soccer Stars:
Android için en iyi internetsiz futbol oyunuda yer almaktadır. Oyun basit bir oynanışa sahip ve oynaması eğlenceli. Facebook hesabınızı kullanın ve arkadaşlarınızla oynayın ve yarışın ve kupayı alın. Arkadaşlarına karşı çevrimdışı / çevrimiçi oynayabilirsin. Farklı takımları topla ve Soccer Stars deneyimini kişiselleştir. Tüm dünyadaki oyunculara karşı çevrimiçi turnuvalar oynayabilirsiniz. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar