About Me

header ads

Pubg Mobil Lite Geliyor ! Özellikleri Nelerdir ?

Pubg Mobile Lite Türkiye

PUBG Mobile’ın başarısının ardından Tencent Games, daha düşük RAM’e sahip akıllı telefonlarda da rahatça oynanabilen PUBG Mobile Lite versiyonunun müjdesini verdi. PUBG Mobile Lite bir süredir beta sürümdeydi. Ancak son çıkan haberlerle birlikte Hindistan’da kullanıma sunuldu. Peki PUBG Mobile Lite özellikleri nelerdir? 

PUBG Mobile Lite Android kullanıcıları için Hindistan'da şu anda hazır. Hintli kullanıcılar için PUBG Lite for PC beta sürümünün piyasaya sürülmesinden bir aydan az bir süre sonra, Tencent Games ülkedeki PUBG Mobil'in lite sürümünü yayımladı. Oyunun Hindistan lansmanı neredeyse bir yıl sonra PUBG Mobile Lite, Filipinler'deki kullanıcılar için Google Play'de tanıtıldı. 

Pubg Mobile Lite Özelikleri Nelerdir?

Hintli kullanıcılar artık PUBG Mobile Lite'ı Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirebilir ve oyunu oynamaya başlayabilir. Tencent Games'e göre, oyun PUBG Mobile ile aynı olan Unreal Engine 4 ile yapıldı, ancak 2GB RAM'den daha düşük cihazlar için daha optimize edildi. Ayrıca, 100 oyunculu PUBG Mobile'ın aksine, 60 yapılmış daha küçük bir harita ile birlikte geliyor. 

PUBG Mobile Lite'ın Hindistan lansmanı, yeni bir silah “RPG-7”, yeni bir araç “Buggy”, üç yeni konum ve daha fazlasını getiren, oyun için 0.12.0 sürümüyle çakışıyor. Klasik moddaki oyuncu sayısının 60'a yükselmesi de en son güncellemenin bir parçası. Oyuncu sayısı daha önce 40 ile sınırlıydı. 

Android’de PUBG Mobile Lite‘ı denemek yalnızca Hindistan’da mümkündür. Dünya yayınlanma tarihi bilinmiyor ama yakın zamanda gelecektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar