About Me

header ads

Youtube Para Kazanma Etkinleştirme 2019

Youtube Para Kazanma

Youtube Para Kazanma Etkinleştirme

YouTube para kazanma politikası zaman zaman değişiyor ve bu korkutucu görünebilir. Korkacak bir şeyiniz olmadığına söz veriyoruz; tüm YouTube para kazanma süreci için buradayız.

YouTube Para Kazanma Etkinleştirmek İçin Gerekenler; 


Öncelikle, para kazanmaya hak kazanmak için kanalınızın son yıl içerisinde en az 4.000 saat izleme süresine ve en az 1.000 aboneye sahip olması gerekir. Bu politika 2018'in başında yürürlüğe girdi ve YouTube'un izleme süresini önceliklendirmesi için başka bir yol (platformun önceki odağı olan görüntüleme sayısının aksine). “İzleme süresi”, kullanıcıların kanalınızın videolarını izlemek için harcadıkları toplam saat sayısıdır. YouTube sonuçta kullanıcıları platformda mümkün olduğunca uzun süre tutmak istediğinden, izleme süresi yaratıcılar için giderek daha değerli hale geldi.

YouTube Para Kazanma Etkinleştirme Adımları: 


Gerekli sayıda abone sayısına ve izleme saatine ulaştınız ve kanalınızı kırmızı bayraklar için kontrol ettiniz - şimdi ne? YouTube para kazanma nasıl etkinleştireceğinizi öğrenme zamanı.

Ekranın sağ üst köşesindeki simgesine tıkladığınızda açılan menüden My Channel (Kanalım) üzerine tıklayın. Bu ekrandan YouTube Studio’yu (beta) tıklayın. YouTube Studio’ya girdikten sonra sol taraftaki Channel menüsünü bulun ekranınızın yanına tıklayın ve Diğer Özellikler> Para Kazanma seçeneğini tıklayın. Son olarak, Para Kazanma penceresinde Başlat'ı tıklayın.

Bunu yaptıktan sonra, YouTube İş Ortağı Programı şartlarını kabul ettiniz. Sadece AdSense’e kaydolmanız veya mevcut bir hesaba bağlanmanız gerekir. Nihayetinde kanalınızın para kazanmasını sağlayan şey budur. YouTube, para kazanma tercihlerinizi ayarlamanızı ister. Bu adım için çok fazla endişelenmeyin, para kazanma tercihlerinizi daha sonra değiştirebilir ve yalnızca belirli videolardan para kazanmalarını sağlayacak şekilde özelleştirebilirsiniz.

Youtube Para Kazanma Onayını Bekleme; 


Maalesef, YouTube para kazanmak, bir düğmeyi tıklamak kadar kolay değil. YouTube'un bir başvuruyu incelemesi genellikle 30 gün sürer. Bununla birlikte, bir birikim zaman zaman oluşur. Bu akılda tutulması önemlidir, çünkü muhtemelen en az 30 gün boyunca gelir elde etmeye başlayamayacaksınız demektir.

Yapabileceğiniz tek şey bu bekleme döneminde acele etmeye devam etmek. Düzenli olarak yayınlamaya devam ediniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar